Scoala Gheraesti

Eleve din Gherăeşti şi Barticeşti, câştigătoare ale olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Luiza Croitoru, elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială din Gherăeşti, a câştigat olimpiada “Universul cunoaşterii prin lectură”, etapa judeţeană, care a avut loc pe 28 februarie. Luiza Croitoru a obţinut un punctaj de 97 de puncte, clasându-se pe primul loc la clasa a V-a. Concursul a fost destinat copiilor din mediul rural de la clasele V-VIII.

Citește mai departe:Eleve din Gherăeşti şi Barticeşti, câştigătoare ale olimpiadei “Universul cunoaşterii prin lectură”

Școala din Gherăeşti are un olimpic la națională

Bianca Pal s-a calificat la faza naţională a olimpiadei de istorie. Eleva este pregătită de profesoara Ana-Maria Bejan (foto, alături de Bianca Pal), unul dintre puţinii dascăli de la sate care “fabrică” olimpici.

Citește mai departe:Școala din Gherăeşti are un olimpic la națională

1.000 de cărţi, premiu pentru elevii din Săbăoani şi Gherăeşti

Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” din Săbăoani şi Școala Gherăeşti au câştigat pachete cu 1.000 de cărţi în cadrul concursului de proiecte “Books4youth”. Două şcoli din judeţ, Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri”.

Citește mai departe:1.000 de cărţi, premiu pentru elevii din Săbăoani şi Gherăeşti

MĂRŢIŞOR LA OINĂ PENTRU FETELE DE LA GHERĂEŞTI ŞI ȘCOALA “ALEXANDRU IOAN CUZA”

Cea de a doua ediţie, feminină, a Cupei Mărţişorului la oină, desfăşurată în sala de sport a Școlii “Vasile Alecsandri” din Roman, a avut ca învingătoare echipa Școlii generale din Gherăeşti, cea care a fost învinsă pe parcursul competiţiei de cea a Școlii “Alexandru Ioan Cuza” din Roman.

Citește mai departe:MĂRŢIŞOR LA OINĂ PENTRU FETELE DE LA GHERĂEŞTI ŞI ȘCOALA “ALEXANDRU IOAN CUZA”