Scoala Gheraesti

Școala Gherăești

Școala Gherăești

Dedicați unui viitor mai bun, mai frumos.

01 Februarie 2021 In Elevi cu care ne mandrim

 

Vezi lista celor care au reusit performante la nivel local sau judetean la diferite concursuri desfășurate pe parcursul anului școlar 2020-2021

 

20 Octombrie 2014 In Activități școlare

            Colgate România a avut plăcerea de a invita școala noastră să se alăture campaniei „Luna Sănătății Orale Colgate”, campanie ce s-a desfăşurat în luna septembrie 2014.Compania Colgate-Palmolive România și-a propus ca, în cadrul acestui proiect, să asigure, prin donaţie, copiilor din clasele primare un pachet - Program Scolar Colgate - conținând produsele necesare igienei orale: o mini-pastă de dinți Colgate, o periuță de dinți Colgate, un joc pentru copii și un pliant informativ despre igiena orală, adresat părinților.

30 Octombrie 2014 In Proiecte
Proiectul educațional  ,,Miracolul din plantele medicinale” se derulează la nivelul claselor a II-a. Copiii învață care sunt plantele medicinale, ce efectele curative au, cum pot fi ele valorificate și unde se pot găsi. Ei vor înțelege cât de important este consumul de ceai din plante medicinale pentru organismul uman.
28 Aprilie 2015 In Scoala altfel

La nivelul școlii s-a desfășurat proiectul ,,Suflet de copil”, proiect în cadrul căruia elevii școlii noastre au făcut donații (haine și alimente) pentru copiii de la Centrul de Zi din Piatra-Neamț care au venit la Gherăești.

Pagina 1 din 16