Scoala Gheraesti

Items filtered by date: Martie 2014
24 Martie 2014 In Stiri

 Luni, 24 martie, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, în parteneriat cu Şcoala gimnazială Gherăeşti a organizat  o şezătoare populară. Proiectul intitulat „Meşteşuguri locale – artă şi îndemânare” este destinat introducerii tinerelor generaţii în atmosfera de odinioară a satului românesc, reconstituirea tradiţiilor de altădată, a şezătorilor care se organizau în comunităţile săteşti,

22 Martie 2014 In Activități școlare

Elevii clasei a III-a B, îndrumaţi de d-na înv. Toma Maria şi d-na bibliotecară Bereşoaie Roxana-Crina, au desfăşurat în cadrul proiectului educaţional în parteneriat cu Biblioteca Comunală Gheraeşti - proiect intitulat „BIBLIOTECA - O LUME A POVESTILOR” activităţi de completare a unei fişe model de lectură, vizionări de filme educative, dar şi reprezentarea prin desen a unui personaj de poveste.

21 Martie 2014 In Stiri

Oina sportul nostru national . Echipa reprezentativa de oina fete a scolii participa la <Cupa martisorul> si se claseaza pe LOCUL I

13 Martie 2014 In Proiecte educative

Proiectul ,,Sa fii om e lucru mare!’’ este  coordonat  de d-na înv. Dănculesei  Ermina la clasele pregătitoare, scopul  fiind de a-i învăța pe copii valorile morale.

 

Elevii  merg cu daruri la azilul de bătrâni din localitate și la diferite centre cu copii orfani din zonă (prin intermediul Bisericii Romano-Catolice).

04 Martie 2014 In Proiecte educative

Proiectul se derulează și în acest an școlar, căpătând amploare  prin numărul de copii implicați în cumpărarea produselor. S-au derulat două activități (cu ocazia sărbătorilor de iarnă și la 1 Martie), activități la care au participat și reprezentanți ai Bisericii.
02 Martie 2014 In Proiecte educative

Proiectul ,,Magia instrumentelor” continuă și în acest an, cu și mai mult efort și implicare din partea copiilor. Aceștia au format o fanfară a școlii numită ,,Doruleț de Gherăești”, fanfară care încântă publicul la orice eveniment la care participă.