Scoala Gheraesti

 

Vezi lista celor care au reusit performante la nivel local sau judetean la diferite concursuri desfășurate pe parcursul anului școlar 2020-2021

 

Luni, 20 Octombrie 2014 16:07

Luna sănătății orale

Written by

            Colgate România a avut plăcerea de a invita școala noastră să se alăture campaniei „Luna Sănătății Orale Colgate”, campanie ce s-a desfăşurat în luna septembrie 2014.Compania Colgate-Palmolive România și-a propus ca, în cadrul acestui proiect, să asigure, prin donaţie, copiilor din clasele primare un pachet - Program Scolar Colgate - conținând produsele necesare igienei orale: o mini-pastă de dinți Colgate, o periuță de dinți Colgate, un joc pentru copii și un pliant informativ despre igiena orală, adresat părinților.

Proiectul educațional  ,,Miracolul din plantele medicinale” se derulează la nivelul claselor a II-a. Copiii învață care sunt plantele medicinale, ce efectele curative au, cum pot fi ele valorificate și unde se pot găsi. Ei vor înțelege cât de important este consumul de ceai din plante medicinale pentru organismul uman.
Marți, 28 Aprilie 2015 17:50

Miercuri - Ziua atelier si voluntariat

Written by

La nivelul școlii s-a desfășurat proiectul ,,Suflet de copil”, proiect în cadrul căruia elevii școlii noastre au făcut donații (haine și alimente) pentru copiii de la Centrul de Zi din Piatra-Neamț care au venit la Gherăești.

La concursul interjudețean ,,Otilia Cazimir - poeta sufletelor simple” elevii școlii noștri au participat cu lucrări artistico-plastice și creații literare. La evenimentul organizat de Școala Gimnazială ,,Otilia Cazimir” - Cotu-Vameș, comuna Horia au fost invitați copiii din fanfara școlii, ,,Doruleț de Gherăești”, care au impresionat prin talentul lor deosebit. 

 

 

Ziua de 1 Mai a fost sărbătorită  de elevii înscriși în Patrula Eco a Școlii Gimnaziale, Comuna Gherăești prin muncă. Coordonați de doamnele profesoare Gherghel Cristina și Dănculesei Ermina, copiii au vopsit cauciuri de mașină, le-au umplut cu pământ și au plantat flori, realizând astfel ornamente pentru curtea școlii.
 

 

Duminică, 30 Noiembrie 2014 18:06

Activitate PATRULA ECO

Written by
Elevii înscriși în Patrula Eco a Școlii Gimnaziale, Comuna Gherăești au decis să amenajeze grădina școlii. În luna noiembrie a anului școlar 2014-2015 au curățat spațiul și au plantat copaci.

 

 

Luni, 23 Februarie 2015 17:49

Activitate Hour of Code

Written by
Proiectul international Hour of Code ( Ora codului ) la care au participat și elevii clasei a VII-a A, coordonați de către prof. Agache Mona, în cadrul orelor de opțional informatică,   are ca scop inițierea elevilor în limbajul informatic de programare prin intermediul jocurilor didactice specifice cu o interfață atrăgătoare și accesibilă elevilor .Activitatea Hour of Code s-a defășurat  joi 11 decembrie 2014, în  program orar 11-12, la cabinetul de informatică din școală, iar jocurile didactice  s-au descărcat de pe platforma www.adfaber.org , prin logarea profesorului coordonator Agache Mona din Școala Gimnaziala, Comuna Gheraesti .Elevii s-au putut familiarizaastfel cu limbajul de programare cu ajutorul jocului didactic informatic, realizând programe pe nivele graduale, care s-au bucurat de un mare interes din partea elevilor. Acest proiect s-a desfășurat în perioada 8-14 decembrie 2014 ,în școlile din întreaga lume, înscrise în acest proiect și s-a bucurat de sprijinul președintelui Barak Obama , a lui Bill Gates și a unor lideri de guverne din Europa.
Rate this item
(0 votes)

 

Activitatea:  Creangă și lumea copilărieiconcurs de memorizare, declamare, creație literară

Perioada si locul de desfasurare: martie 2015, Biblioteca Comunei Gherăești

Numărul de participanţi: 280 elevi din învățământul preșcolar, primar și gimnazial

Reprezentanți ai clasei de cusut-țesut de la Școala Gimnazială, Comuna Gherăești, coordonați de meșterul popular Bereșoaie Maria, au participat cu produsele confecționate în atelierul meșteșugăresc al școlii la Târgul de Primăvară organizat la Pavilionul Expozițional din Piatra Neamț, activitate inițiată de Centrul pentru Cultură și Arte ,,Carmen Saeculare”, Camera de Comerț și Industrie, Consiliul Județean și Consiliul Local Piatra-Neamț.

Pagina 1 din 5