Scoala Gheraesti

20 Octombrie 2014 By In Activități școlare

            Colgate România a avut plăcerea de a invita școala noastră să se alăture campaniei „Luna Sănătății Orale Colgate”, campanie ce s-a desfăşurat în luna septembrie 2014.Compania Colgate-Palmolive România și-a propus ca, în cadrul acestui proiect, să asigure, prin donaţie, copiilor din clasele primare un pachet - Program Scolar Colgate - conținând produsele necesare igienei orale: o mini-pastă de dinți Colgate, o periuță de dinți Colgate, un joc pentru copii și un pliant informativ despre igiena orală, adresat părinților.

12 Februarie 2015 By In Activități școlare
La concursul interjudețean ,,Otilia Cazimir - poeta sufletelor simple” elevii școlii noștri au participat cu lucrări artistico-plastice și creații literare. La evenimentul organizat de Școala Gimnazială ,,Otilia Cazimir” - Cotu-Vameș, comuna Horia au fost invitați copiii din fanfara școlii, ,,Doruleț de Gherăești”, care au impresionat prin talentul lor deosebit. 

 

 

23 Februarie 2015 By In Activități școlare
Proiectul international Hour of Code ( Ora codului ) la care au participat și elevii clasei a VII-a A, coordonați de către prof. Agache Mona, în cadrul orelor de opțional informatică,   are ca scop inițierea elevilor în limbajul informatic de programare prin intermediul jocurilor didactice specifice cu o interfață atrăgătoare și accesibilă elevilor .Activitatea Hour of Code s-a defășurat  joi 11 decembrie 2014, în  program orar 11-12, la cabinetul de informatică din școală, iar jocurile didactice  s-au descărcat de pe platforma www.adfaber.org , prin logarea profesorului coordonator Agache Mona din Școala Gimnaziala, Comuna Gheraesti .Elevii s-au putut familiarizaastfel cu limbajul de programare cu ajutorul jocului didactic informatic, realizând programe pe nivele graduale, care s-au bucurat de un mare interes din partea elevilor. Acest proiect s-a desfășurat în perioada 8-14 decembrie 2014 ,în școlile din întreaga lume, înscrise în acest proiect și s-a bucurat de sprijinul președintelui Barak Obama , a lui Bill Gates și a unor lideri de guverne din Europa.
Pagina 1 din 4